Două curcan prăjit cu ierburi cu sos de Bourbon
Două curcan prăjit cu ierburi cu sos de Bourbon este un fără gluten felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 439 calorii. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. Mergeți la magazin și ridicați curcan, căței de usturoi, sos de bourbon și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Rețete similare includ Curcan prăjit cu ierburi cu sos, Curcan prăjit cu ierburi cu sos, și Curcan prăjit cu ierburi cu sos de afine.
Instrucțiuni
Scoateți măruntaiele și gâtul din curcan; puneți la frigider pentru utilizare în sos, dacă doriți. Clătiți curcanul cu apă rece; se usucă cu prosoape de hârtie.
Așezați curcanul, cu pieptul în sus, pe un suport într-o tigaie ușor unsă. Ridicați vârfurile aripilor în sus și peste spate și trageți sub pasăre.
Combinați untul și următoarele 4 ingrediente într-un castron mic; frecați 2 linguri. unt condimentat în interiorul cavității curcanului.
Așezați ceapa, țelina și usturoiul în cavitatea curcanului. Frecați restul de 4 linguri. unt condimentat peste tot în afara curcanului, picioare și toate. Legați capetele picioarelor împreună cu sfoară grea sau trageți sub clapa de piele în jurul cozii.
Coaceți, neacoperit, la 325 timp de 2 1/2 până la 3 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în partea cărnoasă a coapsei înregistrează 17
Protejați curcanul cu folie de aluminiu spre sfârșitul gătitului, dacă este necesar, pentru a preveni suprasolicitarea.
Transferați curcanul într-un platou de servire, rezervând picături de tigaie pentru Bourbon Gravy.
Lăsați curcanul să stea, acoperit cu folie, cu cel puțin 15 minute înainte de sculptură.
Garnisiți platoul, dacă doriți.
Serviți curcanul cu sos de Bourbon.