Double Raspberry Cr Oktime Br Oktime Oktime

Double Raspberry Cr XL XL XL XL ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru mâncăruri laterale. Această rețetă servește 5. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 577 calorii. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Un amestec de zahăr brun ferm, zahăr, garnituri: zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 20%. Încercați Cremă De Zmeură Roșie Brulee, Zmeură Creme Brulee, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {cremă brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 5 ingrediente, amestecând cu un bici de sârmă până când zahărul se dizolvă și amestecul este neted.
Așezați 8 până la 10 zmeură proaspătă în fiecare dintre cele 5 (5 - x 1-inch) feluri de mâncare rotunde individuale; așezați vasele într - o tigaie mare de prăjire sau într - o tigaie de jeleu de 15-x 10-x 1-inch. Se prepară 1/2-inch baie de apă (a se vedea elementele de bază Brle de mai jos).
Coaceți la 275 timp de 55 de minute sau până când este aproape setat. Răciți cremă în apă în tigaie pe un suport de sârmă.
Scoateți din tigaie; acoperiți și refrigerați 8 ore sau peste noapte.
Presărați aproximativ 1 1/2 linguri de zahăr brun uniform peste fiecare cremă; așezați cremă în tigaie jellyroll.
Se fierbe 5 inci de la căldură (cu ușa cuptorului electric parțial deschisă) până se topește zahărul brun.
Lăsați să stea 5 minute pentru a permite zahărului să se întărească.
Notă: timpul de coacere este pentru 5 - x 1-inch rotund feluri de mâncare individuale de copt. Ca regulă generală, pentru a utiliza cupe de cremă de 4, 6 sau 8 uncii, coaceți încă 15 până la 20 de minute. Când crme brle este terminat, centrul va fi în continuare ușor lichid și un cuțit nu va ieși curat. Randamentul va varia în funcție de feluri de mâncare de dimensiuni diferite: pentru cupele de 4 uncii veți obține 10 porții, pentru cupele de 6 uncii veți obține 7 porții, iar pentru cupele de 8 uncii veți obține 4 porții.
Nu vă panicați când vedeți termenul baie de apă. O baie de apă este pur și simplu o tigaie de prăjire sau jeleu. Apa creează o pernă din căldura cuptorului, permițând cremelor să se coacă încet, fără a se coagula.
Nu te arde. Înainte de a scoate baia de apă din cuptor, îndepărtați o parte din apă cu un bec de ungere sau cu o ladă cu mâner lung.
Când fierbeți zahărul brun, apropiați crme brles cât mai aproape de elementul de încălzire. Pentru a face acest lucru, așezați o tigaie de prăjire inversată pe raftul superior al cuptorului; apoi așezați crme brles pe o foaie de copt deasupra tigaiei de prăjire.
O alternativă aventuroasă la broiler este o torță de sudură. Oaspeții dvs. de cină vor crede că ați înnebunit, dar torța oferă crusta sticloasă finală. Torsul este metoda de alegere a bucătarului profesionist.
Așezați cremele într-o tigaie umplută cu gheață, apoi fierbeți-le. Gheața menține crema rece în timp ce zahărul se topește.
Puteți coace crme brles înainte de timp, dar așteptați până la doar câteva minute înainte de servire pentru a carameliza zahărul. Zahărul caramelizat va începe să se lichefieze dacă cremele stau mai mult de o oră.
Am constatat că zahărul brun marca Dixie Crystals funcționează cel mai bine pentru crme brles. Se caramelizează uniform până la un maro auriu perfect.
Nu pierdeți banii pe salamandre vândute în cataloage gourmet și utilizate pentru caramelizarea vârfului crme brles. Ei lucrează ca fiare de branding pentru a topi zahărul brun. Când am încercat unul, am ajuns cu ars-nu caramelizat-zahăr.