Dorada de mare în sare de mare cu Salsa Verde

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Dorada în sare de mare cu Salsa Verde. Această rețetă servește 4. O porție conține 536 calorii, 67g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $ 7.45 pe portie, această rețetă acoperă 34% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de frunze de fenicul, capere, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi rozmarinul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Iaurt de vanilie cu compot de struguri și afine cu miere și rozmarin proaspăt: un mic dejun ușor sau un desert ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Scoici de mare coapte cu Topping crocant fără Gluten, Roasted Tomatillo Salsa Verde & Salsa Verde Guacamole, și Enchiladas de pui Salsa Verde luminat cu ananas Avocado Salsa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Bateți ușor albușurile de ou și pliați în sare, amestecând bine până se combină. Textura trebuie să fie granulată, dar coezivă; adăugați puțină apă dacă este necesar. Apăsați un strat gros de 1/4 inch din amestecul de sare pe o foaie mare de copt sau caserolă care va găzdui peștele. Umpleți cavitatea fiecărui pește întreg cu frunze de fenicul, pătrunjel, cimbru, rozmarin, usturoi și 2 felii de lămâie.
Așezați peștele deasupra sării și împachetați sarea rămasă peste pește pentru a închide complet. Prăjiți până când temperatura internă atinge 135 grade F, aproximativ 20 de minute. (Nu va fi unele transporta peste gătit chiar și după ce scoateți pește din cuptor.)
În timp ce peștele gătește, pregătește salsa verde.
Tăiați coaja din lămâie și împărțiți segmentele în 4 bucăți. Într-un castron, combinați segmentul de lămâie cu țelină, pătrunjel, ceapă, cornișon, capere, măsline verzi, dacă folosiți, și ulei de măsline.
Lăsați peștele să se odihnească 5 minute după scoaterea din cuptor. Crack crusta de sare deschisă, și ridicați și aruncați straturi de sare. Trageți pielea din partea de sus a fiecărui pește și ridicați cu grijă fileul de sus din oase și transferați pe placa de servire. Ridicați și aruncați oasele. Ridicați ușor al doilea file de pe piele și transferați pe placa de servire. Lingurați salsa verde pe sau în jurul fileurilor de pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Fish. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Santa Margherita Pinot Grigio]()
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.