Dorada cu anghinare și pansament cu capere
Dorada cu anghinare și pansament Caper ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 969 calorii, 42G de proteine, și 60g de grăsime fiecare. Pentru $6.85 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de ulei de măsline, cartofi roșii, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Anghinare cu maioneză Caper-scallion, Anghinare La Grătar Cu Caper Aioli, și Anghinare aburită cu maioneză Caper-Scallion.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente într-o cratiță mare și grea. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, tăiați tulpinile și îndepărtați toate frunzele. Răzuiți bobinele, tăiați marginile inimilor și adăugați-le în cratiță; se presară sare și piper. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia și fierbeți până când inimile sunt fragede, aproximativ 35 de minute. Folosind lingura cu fante, transferați inimile pe farfurie.
Tăiați inimile în felii groase de 1/3 inch. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.)
Bateți uleiul, oțetul și coaja de lămâie într-un castron mic pentru a amesteca; bateți în capere. Condimentați pansamentul cu sare și piper.
Gatiti cartofii intr-o cratita mare cu apa sarata clocotita pana se inmoaie, aproximativ 15 minute.
Scurgeți cartofii; reveniți la aceeași tigaie.
Adăugați unt și ulei; se pasează până se omogenizează. Condimentați cartofii cu sare și piper. (Se poate face cu 2 ore înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei. Reîncălziți înainte de servire.)
Presărați peștele cu sare și piper. Topiți untul cu ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați felii de anghinare în tigaie. Saut până se încălzește, aproximativ 5 minute.
Se ia de pe foc. Folosind lingura cu fante, aranjați anghinare în centrul fiecăreia dintre cele 4 farfurii; rezervați tigaie. Lingură 3/4 de cartofi calzi deasupra anghinare pe fiecare farfurie; cort cu folie pentru a se încălzi.
Întoarceți tigaia rezervată cu amestec de unt la foc mediu-mare.
Adăugați pește și saut până când este doar opac în centru, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Aranjați peștele deasupra cartofilor pe fiecare farfurie. Puneți lingura peste pește și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio]()
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.