Dolofan Soț Fleică
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dolofan Soț Trufe, Dolofan Soț Clatite, și Nu-Coace Dolofan Soț Plăcintă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Încălziți o oală de dimensiuni medii până la mediu-mare.
Se caleste ceapa pana se inmoaie.
Adăugați restul ingredientelor și fierbeți la foc mediu-mic timp de 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească. Într-o tigaie mare saut, ceapa saut, morcovul și țelina până se înmoaie în ulei vegetal.
Scoateți din tigaie un pus deoparte pentru a se răci într-un castron mare. Într-un castron separat de dimensiuni medii se amestecă ovăz (sau pesmet), zară, ouă, hrean, sos Worcestershire și sare și piper.
Adăugați în ceașcă de sos de grătar și amestecați bine.
Adăugați carne măcinată în vasul de ceapă răcită, morcov și țelină și amestecați ușor cu mâinile. Apoi, adăugați amestecul de zară/ovăz / sos de grătar. Amestecați bine folosind mâinile până când sunt complet încorporate. Formați ușor într-o pâine ovală într-un vas de copt superficial.
Întindeți blatul cu sos suplimentar, economisind câteva pentru a servi pe lateral.
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când un termometru pentru carne citește 160 de grade. Sugestii utile: pâinea de carne poate fi coaptă și într-o tigaie alungită antiaderentă. Trebuie să scurgeți puțină grăsime din carne în timpul gătitului? Folosiți un baster de curcan.