Dolofan Soț Fleică

Dolofan Soț Fleică
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 109 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 14 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați oțet de mere, sare și piper, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dolofan Soț Trufe, Dolofan Soț Clatite, și Nu-Coace Dolofan Soț Plăcintă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți o oală de dimensiuni medii până la mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se caleste ceapa pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
4
Adăugați usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
5
Sote încă un minut.
6
Adăugați restul ingredientelor și fierbeți la foc mediu-mic timp de 15 minute. Se condimentează cu sare și piper. Se lasă deoparte să se răcească. Într-o tigaie mare saut, ceapa saut, morcovul și țelina până se înmoaie în ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ulei VegetalUlei Vegetal
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți din tigaie un pus deoparte pentru a se răci într-un castron mare. Într-un castron separat de dimensiuni medii se amestecă ovăz (sau pesmet), zară, ouă, hrean, sos Worcestershire și sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Sare și PiperSare și Piper
PesmetPesmet
HreanHrean
Lapte BătutLapte Bătut
OuăOuă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
Adăugați în ceașcă de sos de grătar și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
9
Adăugați carne măcinată în vasul de ceapă răcită, morcov și țelină și amestecați ușor cu mâinile. Apoi, adăugați amestecul de zară/ovăz / sos de grătar. Amestecați bine folosind mâinile până când sunt complet încorporate. Formați ușor într-o pâine ovală într-un vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De GrătarSos De Grătar
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
Lapte BătutLapte Bătut
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
10
Întindeți blatul cu sos suplimentar, economisind câteva pentru a servi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
11
Coaceți aproximativ 1 oră sau până când un termometru pentru carne citește 160 de grade. Sugestii utile: pâinea de carne poate fi coaptă și într-o tigaie alungită antiaderentă. Trebuie să scurgeți puțină grăsime din carne în timpul gătitului? Folosiți un baster de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată TurciaToată Turcia
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
BasterBaster
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista