Dolmades: Frunze De Viță De Vie umplute este un fără gluten și fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 164 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, pătrunjel, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un nu atât de uimitor scor spoonacular de 22%. Rețete similare includ Din viță de vie cu dragoste-Dolmade, frunze de struguri umplute, Dolmade (Frunze De Struguri Umplute), și Frunze De Struguri Umplute (Dolmade).
Instrucțiuni
1
Într-un castron amestecați carnea de vită crudă, ceapa, oregano, pătrunjelul, menta, orezul, sarea și piperul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Cu grijă, separați frunzele de viță de vie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
3
Așezați fiecare frunză pe o placă de lemn cu partea strălucitoare în jos, cu tulpina spre dvs. Puneți o linguriță de umplutură lângă partea inferioară a frunzei, pliați partea inferioară și 2 laturi pentru a acoperi umplutura și rotiți bine spre vârful frunzei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați-le într-o farfurie sau tigaie și acoperiți cu mai multe frunze de struguri rămase. Acoperiți complet cu stoc sau apă și puneți-l într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F pentru a coace timp de 1 oră sau până când orezul și frunzele sunt fragede și sucul absorbit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De Mâncare
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Odată ce frunzele de struguri sunt terminate, descoperiți-le. Turnați cu grijă orice lichid rămas din tigaie într-un bol. Într-un castron separat, amestecați lămâia în ouă și bateți până se spumă. Bateți încet bulionul rămas din frunzele de struguri în amestecul de ou/lămâie. Dacă se face prea repede, ouăle se vor coagula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
1-1/2 Cană Supă De Pui
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se toarnă întregul amestec de ouă peste frunzele de struguri și se lasă să se încălzească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Struguri
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
7
Serviți rece ca meze (aperitiv) sau cald ca antreu.