Doar pâine prăjită cu usturoi

Doar pâine prăjită cu usturoi
Pâine prăjită cu usturoi necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactoză, ovo-lacto, vegetariană și vegană are 300 de calorii , 11 g de proteine și 3 g de grăsimi per porție. Această rețetă este pentru 4 persoane. Pentru 1,07 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O persoană a considerat această rețetă gustoasă și sățioasă. Doar câtorva persoane le-a plăcut cu adevărat această garnitură. Vă este oferită de Allrecipes. Cu un scor la cupă de 62% , acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Just Another Tiramisu , Just Julie's BBQ Spicy Black Beef Burgers și White Fasole and Garlic Soup with Spanac and Crispy Prosciutto and Rosemary-Garlic Toasts .

Instrucțiuni

1
Așezați raftul cuptorului la aproximativ 15 cm de sursa de căldură și preîncălziți grill-ul cuptorului. Aranjați feliile de baghetă pe o tavă de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BaguetteBaguette
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până se rumenește, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele4 Până La 6 Piepți De Pui Cu Os și Piele
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Frecați jumătăți de usturoi pe pâinea caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista