Doar pentru tocană de vită Susan

Doar pentru Susan ' tocană de vită este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 385 calorii, 35g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați carne de vită, ceapă, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Încercați Orezul preferat de carne de vită enchilada al lui Susan, Hearty Stew Beef - o tocană de carne de vită de umplere poate fi făcută cu ușurință în crockpot, și Tocană de vită Roni, Da, tocană de vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o oală mare la foc mediu; gătiți carnea de vită în ulei fierbinte până se rumenesc complet, aproximativ 5 minute.
Se toarnă 4 căni de apă în oală; adăugați sare și piper. Aduceți lichidul la fierbere, reduceți căldura la mediu-scăzut și gătiți carnea de vită timp de 2 ore.
Amestecați cartofii, morcovii, țelina și ceapa în apă; gătiți până când toate legumele sunt fragede, aproximativ 30 de minute.
Bateți amidonul de porumb în 2 linguri de apă; amestecați în lichidul din oală. Continuați să gătiți până când lichidul s-a îngroșat, aproximativ 10 minute.