Dixie Pie
Dixie Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 1362 calorii, 18g de proteine, și 78g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.01 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de zahăr brun, zahăr, coji de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Dixie Pie, Dixie Pie, și Dixie Herb Rub pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Puneți stafidele într-o cratiță mică.
Se toarnă suficientă apă pentru a acoperi.
Se pune la foc mic și se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Într-un castron mare de amestecare, cremă împreună unt, zahăr alb și zahăr brun. Bateți ouăle, extractul de vanilie și scorțișoara.
Se amestecă până se omogenizează.
Scurgeți excesul de apă din stafide. Îndoiți în amestec împreună cu nuci și nucă de cocos.
Amestecul va apărea coagulat.
Se toarnă jumătate de amestec în fiecare coajă de patiserie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 35 de minute, până când umplerea este setată. Se răcește pe rafturile de sârmă.
Garnisiți cu topping bătut și nuci tocate, dacă doriți.