Distracție Taco Cupe
Reteta distractiv Taco cupe ar putea satisface pofta Mexican în aproximativ 38 minute. O porție conține 51 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 38 și costă 21 de cenți pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați biscuiți cu lapte bătut, taco Bell Taco Taco mix de condimente, brânză cheddar și alte câteva lucruri pentru a face acest lucru astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cupe Taco Complicate, Cupe Mini Taco, și Cupe Mini Taco.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 204°.
Gatiti carnea cu amestec de condimente conform indicatiilor de pe ambalaj.
Apăsați biscuiții pe fund și pe părțile laterale ale 10 căni de brioșă; umpleți cu amestec de carne.
Se presară cu brânză; coaceți 2 până la 3 min. sau până se topește.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling, și spumante ros circulant sunt alegeri foarte bune pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_inclusiv din Pinot Noir. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 20 de dolari.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.