Dippers de pisică neagră cu Dip de plăcintă cu dovleac

Dippers de pisică neagră cu Dip de plăcintă cu dovleac
Nu poți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Dippers pisica neagra cu dovleac plăcintă Dip un try. O porție conține 154 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 64 de cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați dovleac solid, scorțișoară măcinată, patiserie plăcintă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 29%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Rețetă De Pâine Cu Condimente De Dovleac De Pisică Neagră, Devil ' s Food Cake Batter Dip {Pie Crust Dippers}, și Copie Cat Dairy Queen Pumpkin Pie Blizzard.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți crema de brânză până devine pufoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați dovleacul, zahărul cofetarilor, condimentul de plăcintă și mierea; bate pana se omogenizeaza. Acoperiți și dați la frigider până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DovleacDovleac
MiereMiere
3
Întindeți fiecare patiserie direct pe o foaie de copt unsă la 1/8 in. grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Tăiați cu un 2-in făinat. tăietor de prăjituri în formă de pisică, lăsând cel puțin 1 in. între decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
Cookie-uriCookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De DecoratorBomboane De Decorator
5
Îndepărtați excesul de aluat și răsturnați resturile, dacă doriți. Bateți oul, laptele și colorantul alimentar; periați peste decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea AlimentelorCuloarea Alimentelor
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
AluatAluat
LapteLapte
OuăOuă
6
Combinați zahărul și scorțișoara; presărați peste decupaje.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
Tăiați Cookie-urileTăiați Cookie-urile
ZahărZahăr
7
Coaceți la 400 de euro timp de 6-7 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci.
9
Se servește cu baie de dovleac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 65 de dolari.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Vinul este limpede sau palid cu indicii de verde tipice Chardonnay. Mousse-ul este fin și regulat, cu o panglică frumoasă de bule puternice. Primul nas este atât înflorit, cât și fructat, apoi vine note de nuci proaspete și pâine proaspătă. În finisaj există citrice care aduce o impresie frumoasă de netezime și prospețime. Atacul este sincer, asociat cu delicatețe și rotunjime. Prima impresie este dominată de fructe albe proaspete (lămâie și pere) și de flori (salcâm), urmate de note cremoase. În cele din urmă este persistent pe citrice (grapefruit confiat, mandarină și lămâie) și mineralitate, aducând prospețime și eleganță vinului.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții24
Scor De Sănătate3
Revista