Dip Ruben La Cuptor
La cuptor Reuben Dip necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 135 calorii. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 32 și costă 48 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână semințe de chimen, biscuiți de secară, varză murată și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil pentru Super Bowl. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Ruben Dip, Ruben Dip, și Ruben Dip.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, amestecați primele șase ingrediente; amestecați semințele de chimen, dacă doriți.
Transferați într-un 13-in uns. x 9-în. vas de copt.
Se coace la 350 de minute pentru 25-30 de minute sau până la bule.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Moet & Chandon Imperial (sticlă de 3 litri - Ieroboam) cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 600 de dolari pe sticlă.
![Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)]()
Moet & Chandon Imperial (Sticlă De 3 Litri-Ieroboam)
Culoarea este un galben pai auriu elegant, cu accente de chihlimbar.Aromele sale sunt strălucitoare, dezvăluind fructe cu pulpă galbenă strălucitoare (măr, pere, piersică galbenă), miere, nuanțe florale (floare de tei) și note blonde elegante (brioșă și nuci proaspete).Gustul este seducător, bogat aromat și neted, combinând generozitatea și subtilitatea, plinătatea și vigoarea, urmate de o crocantă delicat proaspătă (fruct cu semințe), pentru a dezvălui echilibrul magic al șampaniei.