Dip De Legume Prăjite
Dip de legume prăjite este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. Această rețetă face 7 porții cu 23 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sare, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Rețete similare includ roșii prăjite și ardei roșu, Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute, și Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 400.
Întindeți dovleceii, dovleceii galbeni, ardeiul gras, ceapa șiusturoiul în tigaie cu jeleu, 15 1/2x10 1/2x1 inch. Pulverizați legumele cu spray de gătit.
Se presară sare și piper roșu.
Coaceți aproximativ 30 de minute, întorcând legumele o dată, până când legumele sunt fragedeși ușor rumenit.
Așezați legumele în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați la viteză mareaproximativ 1 minut, oprind blenderul ocazional pentru a răzui părțile laterale, până la omogenizare.
Se servește cald sau se dă la frigider cel puțin 2 ore până se răcește.