Dip de legume curry este un fără gluten și vegetarian hor d ' oeuvre. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 155 calorii. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, suc de lămâie, scallion și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Dip De Legume Curry, Orez Cu Curry Vegetal, și Tempura De Legume Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Bateți împreună toate ingredientele, cu excepția țelinei, castraveților și scallionului până se omogenizează, apoi amestecați legumele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Castravete
Ceapa Verde
țelină
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
1
* Scufundarea poate fi făcută cu 2 zile înainte și răcită, acoperită.