Dip iaurt condimentat cu Pitan și ardei ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 113 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 72 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de coriandru, căței de usturoi, serrano chile și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce este destul de rău. Încercați Dip de iaurt condimentat cu Pitan și ardei, Burgeri pita de pui cu lămâie cu sos de iaurt condimentat, și Chiftele de miel condimentate din Orientul Mijlociu cu Pitan și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Zdrobiți ușor păstăile de cardamom cu degetul mare, apoi îndepărtați semințele, aruncând cojile. Prăjiți cardamomul, semințele de chimen și boabele de piper într-o tigaie mică și uscată, la foc moderat, amestecând, până când sunt parfumate și o nuanță mai închisă, apoi se răcește. Se macină amestecul de condimente într-o pulbere în râșniță. Pur coriandru cu amestec de condimente, usturoi, chile, 2 linguri de apă și 1 lingură de ulei într-un blender până se omogenizează (adăugați lingura de apă rămasă, dacă este necesar). Se amestecă pur și simplu în iaurt și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Chimen
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Boabe De Piper
1 Kg Tortillas De Maíz
Usturoi
Iaurt
Ardei Iute
Semințe
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Apă
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Tigaie
2
Puneți rafturile cuptorului în treimile superioare și inferioare ale cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Împărțiți pitas pentru a face 8 runde. Amestecați untul, sarea și restul de 2 linguri de ulei într-un castron mic, apoi periați ușor pe părțile aspre ale pitas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Sare
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Tăiați pitas în benzi late de 1/2 inch și aranjați în 1 strat pe 2 foi de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Coaceți, schimbând poziția foilor la jumătatea coacerii, până când sunt aurii și crocante, aproximativ 10 minute în total.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Transferați toasturile într-un raft pentru a se răci.3
7
Serviți baie cu pâine prăjită și ardei grași.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Fâșie De Coajă De Lămâie
1
* Dacă nu găsiți iaurt grecesc, scurgeți 3 căni de iaurt simplu obișnuit cu lapte integral într-o sită căptușită cu un prosop de hârtie, așezată peste un castron, acoperită și răcită, între 8 și 12 ore.* Scufundarea poate fi făcută cu 1 zi înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.* Toasturile pot fi făcute cu 2 zile înainte și răcite complet, apoi păstrate într-un recipient etanș la temperatura camerei.