Dip de Cod, anghinare și fasole albă
Cod, anghinare, și Dip fasole albă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 5 și costă $1.62 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 16g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 297 calorii. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați fasole bleumarin, cățel de usturoi, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Baie De Anghinare Cu Fasole Albă, Fierbinte Spanac Anghinare Alb Fasole Dip, și Baia de anghinare cu fasole albă a Mariei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați usturoiul și 1 linguriță de rozmarin într-un robot de bucătărie până se toacă mărunt.
Adăugați ulei de măsline și următoarele 5 ingrediente; procesați până se omogenizează, oprindu-vă pentru a răzui părțile laterale.
Adăugați cod, sare și piper negru; pulsează până se omogenizează bine.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. FitVine Wine Pinot Grigio cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![FitVine Vin Pinot Grigio]()
FitVine Vin Pinot Grigio
Acest vin alb ușor uscat are o culoare limpede. Este curat, crocant, cu un gust minunat, cu note florale pe nas și arome de măr verde și un indiciu de citrice. Finisajul este proaspăt.Bucurați-vă de seara asta fără a sacrifica ziua de mâine.