Nucul de ardei roșu este un fără gluten și vegan rețetă cu 10 porții. O porție conține 186 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 86 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cățel de usturoi, sare, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, care este solid. Încercați Dip Ușor De Ardei Roșu Prăjit, roșii prăjite și ardei roșu, și Baie De Ardei Roșu Prăjit De 5 Minute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un robot de bucătărie, pulsați nucile, chimenul, zahărul și sarea până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Adăugați ardei, usturoi, ulei de măsline și suc de lămâie. Se învârte până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fripturi De Carne Din New York
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ