Dip De Anghinare Florentină

Dip De Anghinare Florentină
Florentin Anghinare Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție conține 807 calorii, 19g de proteine, și 75g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de inimi de anghinare, suc de lămâie, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 7x11 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Într-un bol mediu, amestecați crema de brânză și maioneza până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
MaionezăMaioneză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă inimile de anghinare, spanacul și parmezanul. Condimentează cu usturoi și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De AnghinareInimi De Anghinare
ParmezanParmezan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
4
Răspândiți uniform în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Coaceți acoperit timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scoateți capacul și lăsați vasul să se coacă neacoperit încă 5 minute sau până când suprafața este ușor rumenită.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista