Florentin Anghinare Dip este un fără gluten hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4 și costă 3,32 USD pe porție. O porție conține 807 calorii, 19g de proteine, și 75g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Un amestec de inimi de anghinare, suc de lămâie, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Încercați Anghinare Crab Dip, Avocado spanac și Anghinare Dip, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 7x11 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Cuptor
2
Într-un bol mediu, amestecați crema de brânză și maioneza până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Maioneză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Se amestecă inimile de anghinare, spanacul și parmezanul. Condimentează cu usturoi și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inimi De Anghinare
Parmezan
Suc De Lămâie
Spanac
Usturoi
4
Răspândiți uniform în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
5
Coaceți acoperit timp de 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Scoateți capacul și lăsați vasul să se coacă neacoperit încă 5 minute sau până când suprafața este ușor rumenită.