Spanacul de anghinare este un fără lactate hor d ' oeuvre. O porție conține 229 calorii, 9g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 108 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de ulei de măsline extravirgin, ceapă, fulgi de ardei și alte condimente după dorință și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 94%, acest fel de mâncare este super. Rețete similare includ Avocado spanac și Anghinare Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Tigaie Spanac Bacon Anghinare Dip.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline într-o tigaie foarte mare și adăugați cele 2 căni de ceapă tocată. Gatiti aproximativ 7 minute la foc mediu pana cand ceapa este translucida.2a. între timp, într-un robot de bucătărie, procesați pâinea în firimituri cu 1 linguriță pământ echilibru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Scoateți și puneți deoparte. Omiteți acest pas dacă utilizați firimituri de pâine prefabricate.2B. acum procesați fasolea Navy scursă și clătită, 1/4 cană de apă, 2 lingurițe de drojdie nutritivă, 1 linguriță sare kosher, busuioc și fulgi de ardei roșu.*Dacă nu aveți un robot de bucătărie, probabil că puteți zdrobi amestecul manual.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie Nutritivă
Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Fasole Marină
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
4
Adăugați usturoiul tocat în tigaie și gătiți încă câteva minute la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Lamaie Piper
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați în tigaie cele 4 căni de spanac ambalat și inimi de anghinare tocate și încălziți până când spanacul este ofilit la foc mic-mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 4 Lămâi, Suc, împărțite
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați amestecul procesat de fasole marină în tigaie și amestecați până se combină. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Se amestecă 3/4 din firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Fasole Marină
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Se toarnă într-un vas sigur pentru cuptor (am folosit un vas Pyrex de 4 căni).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Se presară restul de pesmet (și brânză, dacă se dorește) și se acoperă cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
Sos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
9
Gatiti, acoperit, la cuptor la 204° timp de 20 de minute. Acum scoateți capacul foliei și gătiți încă 10-15 minute urmărind îndeaproape pentru a nu arde. Face 2,5-3 căni. Se lasă să se răcească aproximativ 5 minute și apoi se servește imediat cu chipsuri și biscuiți rezistenți.