Dipul de anghinare este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 253 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, unt, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Întindeți crema de brânză pe fundul plăcii de plăcintă cu microunde de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2
Se amestecă anghinare, unt și usturoi; lingura uniform peste crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Anghinare
Unt
Usturoi
3
Se presara cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
4
Cuptor cu microunde la înălțime 1 min. sau până se încălzește.