Dip De Anghinare
Dipul de anghinare este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. O porție conține 253 calorii, 4G de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de parmezan, unt, cremă de brânză philadelphia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Anghinare Crab Dip, Spanac La Cuptor Și Dip De Anghinare, și Avocado spanac și Anghinare Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți crema de brânză pe fundul plăcii de plăcintă cu microunde de 9 inci.
Se amestecă anghinare, unt și usturoi; lingura uniform peste crema de branza.
Cuptor cu microunde la înălțime 1 min. sau până se încălzește.