Dip cu roșii provensale și anghinare
Dip cu roșii și anghinare provensal ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. O porție conține 172 de calorii, 7 g de proteine și 1 g de grăsime. Pentru 78 de cenți per porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 28. Această rețetă de la Allrecipes necesită pâine pita la grătar, brânză parmezan, piper crapat și iaurt grecesc fără grăsime Dannon oikos. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39%. Acest scor este destul de prost. Încercați Joey Tomato's Crab Anghinare Dip, Hot Anghinare și Roșii uscate la soare și Ravioli cu brânză prăjită cu Tomato Pepper Relish și Anghinare Caper Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați anghinare, iaurt, parmezan, rucola, roșii uscate la soare, usturoi și ardei. Dați la frigider cel puțin o oră înainte de servire pentru ca aromele să se amestece.
Serviți cu triunghiuri pita la grătar sau chipsuri pita.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti in meniu? Încercați să asociați vinul spumant și spumosul rosé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ați putea încerca este Moet & Chandon White Star (). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
![Moet & Chandon White Star ()]()
Moet & Chandon White Star ()
White Star este o șampanie mai moale. Este bine echilibrat și armonios, cu arome subtile de pâine prăjită caldă și turtă dulce. Finalul este susținut de o notă de miere.