Dip cu brânză chorizo
Chorizo Cheese Dip este o rețetă fără gluten cu 16 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 22 g de grăsimi și un total de 337 de calorii . Pentru 94 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână cutii de brânză mexicană, ceapă, ardei gras și alte câteva ingrediente, o puteți face. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 28% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Dip Hot Chorizo and Cheese Dip , Piccy Chorizo Cheese Dip și Chorizo Pimento Cheese Dip .
Instrucțiuni
Se sfărâmă chorizo într-o tigaie mare; gătiți la foc mediu timp de 6-8 minute sau până când sunt complet fierte.
Scoateți și păstrați la cald. În aceeași tigaie, căliți ardeii, ceapa și usturoiul în ulei până se înmoaie. Se amestecă cayenne și chorizo; căldură prin.
Încălziți brânza conform instrucțiunilor de pe ambalaj; se amestecă în amestecul de carne.
Se serveste cald cu chipsuri tortilla. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Vinul spumant și Sparkling rosé sunt alegerile mele de top pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Barefoot Bubbly Pink Moscato cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Barefoot Bubbly Pink Moscato]()
Barefoot Bubbly Pink Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit rece (36-40 de grade F), acest spumant are arome și arome de iasomie și mandarină completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!