Dilly spanac cu ciuperci
Dilly spanac cu ciuperci este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 100 de calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,6 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Inel de brânză Dilly cu baie de spanac, Baie fierbinte de spanac cu ciuperci, și Spanac și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Adăugați usturoiul și ciupercile; gatiti aproximativ 3 minute, amestecand continuu, pana cand ciupercile sunt clare.
Se amestecă spanacul, sarea și buruienile de mărar. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand spanacul este fierbinte si ofilit.