Dilly spanac cu ciuperci

Dilly spanac cu ciuperci
Dilly spanac cu ciuperci este un fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. O porție conține 100 de calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă servește 2 și costă 1,6 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați frunze de spanac pentru copii, ulei de măsline, usturoi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este minunat. Încercați Inel de brânză Dilly cu baie de spanac, Baie fierbinte de spanac cu ciuperci, și Spanac și ciuperci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În cuptorul olandez de 4 litri, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați usturoiul și ciupercile; gatiti aproximativ 3 minute, amestecand continuu, pana cand ciupercile sunt clare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
UsturoiUsturoi
3
Se amestecă spanacul, sarea și buruienile de mărar. Gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand ocazional, pana cand spanacul este fierbinte si ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărarMărar
SpanacSpanac
SareSare
4
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista