Dibi (Miel La Grătar Senegalez Cu Sos De Ceapă-Muștar)

Dibi (Miel La Grătar Senegalez Cu Sos De Ceapă-Muștar)
Dibi (miel la grătar senegalez cu sos de ceapă-muștar) este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 5,87 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 754 calorii. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați piper, zahăr, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete de miel la grătar cu sos de grătar de muștar, Mafe / Tocană De Miel Senegaleză, și Picior de miel la grătar cu rozmarin, usturoi și muștar pentru rețete similare.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Revista