Devilled Turcia ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 11,29 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 1127 calorii, 172g de proteine, și 28G de grăsime pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul Worcestershire, chile, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Ciuperci Devilate, Pui Devilled, și Ciuperci devilate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie antiaderentă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Adăugați curcanul și gătiți, amestecând des, aproximativ 5 minute, până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toată Turcia
3
Transferați pe o farfurie.
4
Adăugați ceapa și amestecați aproximativ 2 minute, sau până când abia începe să se coloreze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
5
Adăugați ardeii roșii și portocalii și usturoiul și amestecați aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Portocaliu
Usturoi
6
Se amestecă sucul de portocale, muștarul, chutney-ul, boiaua, sosul Worcestershire și chile până se combină bine. Se amestecă în legume și se întoarce curcanul în tigaie. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand se incalzeste si curcanul este opac pe tot parcursul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Worcestershire
Suc De Portocale
Legume
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii
Muștar
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Toată Turcia
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Se servește fierbinte.
1
Pui sau carne de porc Devilled: înlocuiți fâșiile de piept de pui dezosat și fără piele sau filet de porc pentru curcan.