Devil tort alimentar verrine s-ar putea să fie doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 47G de grăsime, și un total de 714 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 10 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de sirop de porumb, zahăr granulat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Verrine Fraicheur: Verrină De Castraveți, Iaurt Și Somon Afumat, Verrină Cu Iaurt De Căpșuni, și Verrină De Crab Și Avocado.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul să poziționeze un suport în centrul cuptorului și încălziți cuptorul la 163°. Ungeți o tigaie pătrată de 8x8x2 inci, tapetați fundul cu pergament și ungeți pergamentul.Cerneti faina de tort, zaharul, pudra de cacao, bicarbonatul de sodiu, praful de copt si sarea pe o bucata de pergament. Într-o cratiță mică, combinați untul și cafeaua la foc mediu pentru a topi untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Hârtie De Orez
Făină De Tort
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Transferați într-un castron mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă Zara, oul și gălbenușul și apoi amestecul de făină până se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită pentru tort și se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 50 de minute. Se răcește pe un raft timp de 15 minute. Inversați pe raft, îndepărtați pergamentul și răciți complet. Faceți Mousse-ul să topească bomboanele dulci-amărui și lapte într-un castron mediu rezistent la căldură peste o tigaie cu apă abia fierbinte. Set aside.In un alt castron mediu, bateți gălbenușurile și siropul peste baia de apă doar până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Lingură De Grăsime Naturală
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Se ia de pe foc și se bate scurt pentru a se răci.Cu un mixer electric de mână la viteză medie, bateți albușurile într-un castron mediu până se formează vârfuri rigide, 1 până la 2 minute.Cu mixerul la viteză medie-mare, bateți smântâna într-un alt bol mediu până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Bateți amestecul de gălbenușuri în ciocolata topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți într-o lingură de frișcă. Cu o spatulă de cauciuc pliați în frisca rămasă și apoi albușurile. La frigider. (Mousse-ul poate fi făcut cu până la 4 ore înainte.) Faceți streuselul într-un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, 3 până la 4 minute. Reduceți viteza la minim și adăugați vanilla.In un castron mediu, amestecați făina și pudra de cacao. Cu mixerul care funcționează la viteză mică, adăugați amestecul de făină în trei trepte, inclusiv penițele de cacao și sarea cu adăugarea finală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
Hârtie De Orez
Penițe De Cacao
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Se amestecă până când aluatul se unește. (Aluatul poate fi refrigerat timp de o săptămână sau congelat până la 2 luni.) Tapetați o foaie de copt cu pergament și apăsați aluatul în tigaie într-un strat gros de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți la 163° timp de 8 minute și apoi greblați cu o furculiță pentru a se rupe în aglomerări medii.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Coaceți încă 7 minute și greblați din nou pentru a crea bucăți mici. Streuselul va arăta nisipos și va fi crocant pe măsură ce se răcește. (Streuselul poate fi făcut cu 1 zi înainte.) Faceți sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Puneți ciocolata într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Puneți smântâna, siropul, sarea și 1/4 cană de apă într-o cratiță mică și aduceți la fierbere la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
13
Se ia de pe foc, se toarnă peste ciocolată și se amestecă pentru a se topi. Asamblați împărțiți sosul cald de ciocolată între doisprezece 8 oz. ochelari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
14
Tăiați tortul în cuburi de 1 inch și puneți 4 în fiecare pahar.
15
Stropiți 1/2 linguriță. din Nocino pe cuburile de tort. Scoateți o lingură sau aquenelleof mousse în fiecare pahar.
16
Se presară aproximativ 2 Tbs. de streusel pe partea de sus a mousse, și se servește. Faceți sfaturi înainte tortul poate fi copt cu 1 zi înainte. Aluatul streusel poate fi refrigerat timp de o săptămână și copt cu până la 1 zi înainte. Mousse-ul poate fi făcut cu până la 4 ore înainte.