Desert De Înot Pe Insulă

Desert De Înot Pe Insulă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul Island Swim. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 462 calorii. Pentru $1.21 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 18. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste Of Home necesită zahăr granulat, colorant alimentar, ouă și nonpareils. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 45 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 16%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Insula Desert Parfait, Desert Insula Tropicala, și Înot pentru adulți: crearea Braise-ului perfect pentru vin.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, aduceți apa și untul la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Adăugați făină dintr-o dată; amestecați până se formează o bilă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3
Se ia de pe foc; se lasa sa stea 5 minute.
4
Adăugați ouă, pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Continuați să bateți până când amestecul este neted și strălucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Se întinde într-un 3-qt uns. vas de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Coaceți la 400 timp de 30-35 de minute sau până se umflă și se rumenesc. Se răcește complet pe un suport de sârmă. Reduceți căldura la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
7
Întindeți aluatul de prăjituri la 1/4 in. grosime. Cu făină de 3 in. și 4-1 / 4-in. tăietori de prăjituri pentru băieți de turtă dulce, tăiați 12 înotători. Reroll resturi; taie 1-1 / 2-in. cercuri pentru mingi de plajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins Fiecare)
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Colorant Alimentar în Gel Roz, Verde și AlbastruColorant Alimentar în Gel Roz, Verde și Albastru
8
Așezați pe foi de copt unsoare.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
9
Coaceți la 350 timp de 11-13 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Scoateți rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
11
Pentru glazură, combinați zahărul cofetarilor, apa și siropul de porumb până se omogenizează. Împărțiți glazura între boluri mici; nuanțați cu colorant alimentar după dorință. Folosind o perie mică și amestecând des glazura, periați glazura peste fursecuri. Lăsați cookie-urile glazurate să se stabilească timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
12
Adăugați modele cu glazură de scris și nonpareils după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scrierea GlazuriiScrierea Glazurii
NonpareilsNonpareils
13
Pentru umplere, într-un castron mare, bateți crema de brânză, laptele și amestecurile de budincă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Se întinde pe stratul de puf; dați-l la frigider timp de 20 de minute. Puneți deoparte 2 linguri de topping bătut pentru crestele valurilor; amestecați colorantul alimentar albastru în toppingul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Ardei ArbolArdei Arbol
15
Se întinde peste umplutură; vârtej, formând valuri. Formați crestături cu topping rezervat. Se acoperă și se dă la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei ArbolArdei Arbol
16
Între timp, pentru palmieri, rupeți sau tăiați 1 in. de la un cookie piruetă și 1-1 / 2 in. dintr-o altă piruetă. Lăsați Pirueta rămasă pe toată lungimea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
17
Presărați zahăr pe o suprafață de lucru. Pentru fiecare palmier, așezați trei frunze de mentă pe suprafața zahărită. Cu un sucitor, rotiți fiecare într-un oval; tăiați într-o formă de frunză de palmier. Folosind resturi de frunze de mentă, atașați trei frunze de palmier la fiecare prăjitură de piruetă; așezați plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpearmintSpearmint
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
18
Lăsați să stea, neacoperit, până când este setat.
19
Chiar înainte de servire, presărați colțul desertului cu firimituri de cracker pentru o insulă; poziționați copacii în nisip.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Philadelphia® NeufchatelBrânză Philadelphia® Neufchatel
20
Adăugați înotători și o minge de plajă în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
21
Serviți cu cookie-uri suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți48 Bomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desert în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții18
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista