Desert De Mere

Desert De Mere
Desertul cu mere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Pentru 1,45 USD pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 424 calorii, 4G de proteine, și 19g de grăsime. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Un amestec de mere tarte, înghețată vanillan, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de excelent. Desert Francez De Mere, Desert De Livadă De Mere, și Desert Cu Plăcintă Cu Mere sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați merele într-un vas de copt cu 2 sau 3 căni unse; se presara cu suc de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
MărMăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
2
Combinați zahărul brun, ovăzul, untul și scorțișoara; presărați peste mere. Se acoperă și se coace la 350 de calorii timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți cu 15 minute mai mult sau până când merele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
ScorțișoarăScorțișoară
MărMăr
UntUnt
OvăzOvăz
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se servește cu frișcă sau înghețată, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Desertul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții2
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista