Desert de la grătar
Desert de la gratar ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 389 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, nucșoară măcinată, ananas și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Cum să Grătați puiul pe aragaz (metoda easy Grill Pan), Rib-Eye Grill, și Grătar Fumuriu Freca.
Instrucțiuni
Scurgeți ananasul, rezervând 1/3 cană de suc și șase inele de ananas (salvați sucul rămas și ananasul pentru o altă utilizare).
Într-un vas sigur pentru microunde, combinați untul, zahărul brun, vanilia, scorțișoara, nucșoara și sucul de ananas rezervat. Cuptor cu microunde, neacoperit, la înălțime timp de 1-2 minute sau până la bule.
Ungeți jumătate din amestec pe ambele părți ale inelelor de ananas și felii de tort.
Grătați, neacoperit, la foc mediu, gătiți ananasul și prăjitura timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc, perindând ocazional cu amestecul rămas de suc de ananas.
Topiți fiecare felie de tort cu un inel de ananas și o lingură de înghețată; stropiți cu topping de caramel.