Desert De Insulă Tropicală
Această rețetă face 16 porții cu 104 calorii, 5g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați apă, firimituri graham cracker, bomboane gumate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 54 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este destul de bun. Încercați Insula Tropicala Chex Amestec (1/2 ), Pui De Insulă Tropicală, și Reîmprospătare A Insulei Tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați gelatina în apă clocotită. Se amestecă în apă rece.
Se toarnă într-o matriță inelară cu 6 căni acoperită cu spray de gătit.
Adăugați 2 linguri de bomboane gumate. Se răcește timp de 1 oră. Se amestecă bomboanele rămase. Se răcește timp de 1-2 ore sau până când este setat.
Într-un castron, bateți laptele și budinca. Acoperiți și răciți până când sunt gata de utilizare.
Pentru a face frunze de palmier, tăiați varul în jumătate; îndepărtați și aruncați pulpa.
Așezați jumătățile de var, tăiate cu fața în jos, pe o tăietură. Cu un creion, schițați cinci frunze de jos în sus pe fiecare jumătate.
Tăiați frunzele, lăsând centrul intact; faceți mici tăieturi pentru a crea un aspect de frunză de palmier. Pentru a crea o bază pentru copaci, întoarceți cupa de unică folosință cu susul în jos; tăiați două fante mici în partea de jos. Introduceți un băț de scorțișoară în fiecare fantă pentru trunchiurile copacilor. Break scobitoare în jumătate. Introduceți capetele ascuțite în centrul jumătăților de var; introduceți capetele rupte în bețișoare de scorțișoară.
Desfaceți gelatina pe 12-in. platou de servire.
Așezați cupa în centrul inelului de gelatină. Lingurați budinca de vanilie peste ceașcă, umplând centrul inelului.
Presărați cu firimituri de cracker graham pentru nisip.
Așezați ienibaharul la baza copacilor pentru nuci de cocos (aruncați ienibaharul înainte de servire).
Garnisiți cu afine și pește gumos suplimentar, dacă doriți.