Desert De Bezea De Vacanță

Desert De Bezea De Vacanță
Desertul de Meringue de vacanță este un fără gluten și fără lactate desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 392 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 55 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de cremă de tartru, albus de ou, sirop de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Desert De Bezea De Rubarbă, Ziua Îndrăgostiților bezea Desert, și Desert De Meringue De Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați albusul de ou într-un bol mic și lăsați să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați crema de tartru, extract și sare. Bateți la viteză medie până se formează vârfuri moi. Adăugați treptat zahăr, 1 lingură la un moment dat, bătând la înălțime până când se formează vârfuri lucioase rigide și se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Acoperiți o foaie de copt cu hârtie pergament. Puneți amestecul de ouă în două movile pe hârtie. Folosind spatele unei linguri, construiți ușor marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4
Coaceți la 250 de minute timp de 35 de minute. Opriți cuptorul și nu deschideți ușa; lăsați cojile să se usuce în cuptor timp de cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Pentru a servi, umpleți cojile cu înghețată; top fiecare cu sos de ciocolată, nucă de cocos și o cireșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit1 Baton De Ciocolată Heath (40 G), Zdrobit
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții2
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista