Desert De Agar De Cafea-Nucă De Cocos
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 454 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 249 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de lapte de cocos, sare, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Petale de trandafir, Lapte și miere Agar Agar, Agar Agar Băutură Cu Var, și Durian Agar Agar Mooncake.
Instrucțiuni
Adăugați lapte de cocos, lapte, 1/4 cană de zahăr, 1 lingură de pulbere de agar și sare în cratiță de 1 litru; bateți amestecul împreună și aduceți-l la fierbere tare la foc mediu-mare, având grijă să nu lăsați lichidul să fiarbă. După ce amestecul de lapte de cocos a fiert tare timp de 30-40 de secunde, scoateți cratița din aragaz.
Turnați amestecul de lapte de cocos în matrițele la alegere. Lăsați-l să se răcească.
Între timp, amestecați restul de 3/4 cană de zahăr, 1 lingură de agar, cafea instant și apă într-o altă cratiță și aduceți-l la fierbere tare la foc mediu-mare. Odată ce amestecul a fiert timp de 30-40 de secunde, scoateți cratița din aragaz.
Verificați dacă stratul de agar de nucă de cocos s-a întărit. Nu doriți să fie complet solid; în caz contrar, cele două straturi nu se vor lipi și nu se vor aluneca unul pe celălalt atunci când serviți desertul. Cu degetul, atingeți ușor suprafața stratului de agar de nucă de cocos pentru a vedea dacă există o anumită rezistență la suprafață. Dacă da, ținând cratița cât mai aproape de suprafața stratului de nucă de cocos, turnați foarte ușor stratul de cafea deasupra stratului anterior.
Lasă agarul să se stabilească. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 40 până la 45 de minute la temperatura camerei și 20 de minute la frigider.