Desert Cu Cremă Tropicală De Macadamia

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați desertul cu cremă de macadamia tropicală. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 290 calorii. Un amestec de zahăr brun, aluat de prăjituri cu nuci de macadamia gata de copt, topping bătut și cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Încercați Turtă Dulce De Tei De Macadamia Tropicală, Împachetări Tropicale De Pui Macadamia, și Piept De Pui Cu Nuci De Macadamia Cu Marmeladă Tropicală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați aluatul să stea la temperatura camerei timp de 5-10 minute pentru a se înmuia. Apăsați nouă porții de aluat într-un 9-in uns. tavă de copt pătrată.
Se coace la 350 de metri pătrați timp de 10 minute sau până când este setat.
Între timp, într-un castron, combinați ouăle, ananasul, laptele, fructele uscate, zahărul brun, făina și extractul.
Se toarnă peste crustă. Zdrobiți aluatul rămas peste umplutură.
Coaceți timp de 30-35 de minute sau până când blatul devine maro auriu. Se răcește pe un suport de sârmă.
Tăiați în pătrate; garnisiți cu topping bătut și cireșe. Puneți la frigider resturile.