Desert Cu Cheesecake Cu Ghimbir
O porție conține 363 calorii, 5g de proteine, și 19g de grăsime. Pentru 68 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. 160 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, cremă de brânză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Cheesecake Cu Ciocolată Albă Și Ghimbir, Ghimbir Fragil Și Rubarbă, Cheesecake cu ghimbir și pud de Crăciun cu sos de ghimbir, și Desert De Ghimbir-Piersic.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. Se pulverizează fundul și părțile laterale ale tigaiei de 13x9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mare, amestecați amestecul de prăjituri, untul, apa și oul până se formează aluatul moale.
Faceți 5 fursecuri modelând aluatul în bile de 5 (1 inch).
Așezați bilele la o distanță de 2 inci pe foaia de cookie-uri negrasă. Aplatizați ușor cu fundul de sticlă înmuiat în zahăr.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt setate. Se răcește 1 minut; scoateți din foaia de cookie în raftul de răcire.
Între timp, apăsați aluatul rămas în tigaie.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când este setat. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mare, bateți laptele, crema de brânză și sucul de lămâie cu mixerul electric la viteză medie până la omogenizare. Îndoiți în topping biciuit.
Se întinde pe baza de cookie răcită.
Zdrobiți 5 fursecuri coapte; se presară peste amestecul de brânză cremă. Capac; la frigider aproximativ 1 oră sau până la răcire. A se păstra acoperit la frigider.