Desert congelat cu iaurt și banane
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați iaurtul și desertul înghețat cu banane. Această rețetă servește 9. O porție conține 223 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți banane, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă, topping rece bătut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Desert Tropical Cu Iaurt Congelat, Desert De Prăjituri Cu Iaurt Înghețat, și Topiți-Vă Inima Înghețată Desert De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulverizați tigaia pătrată de 8 inci cu spray de gătit sau linia cu folie antiaderentă. Într-un castron mic, amestecați firimiturile, zahărul și untul topit până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos a pan. Congelați 10 minute.
Între timp, într-un castron mediu, bateți amestecul de budincă, iaurtul și laptele cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 1 minut până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit. Se amestecă bananele.
Întindeți amestecul uniform peste crustă. Acoperiți și congelați cel puțin 3 ore sau până când sunt ferme.
Scoateți din congelator și lăsați să stea cu 10 până la 15 minute înainte de servire. Pentru pătrate, tăiați în 3 rânduri cu 3 rânduri. Acoperiți fiecare pătrat cu aproximativ 1 linguriță de topping de caramel. A se păstra acoperit în congelator.