Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați iaurtul și desertul înghețat cu banane. Această rețetă servește 9. O porție conține 223 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 20 de minute. Dacă aveți banane, budincă instantanee vanillan și amestec de umplutură de plăcintă, topping rece bătut și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Desert Tropical Cu Iaurt Congelat, Desert De Prăjituri Cu Iaurt Înghețat, și Topiți-Vă Inima Înghețată Desert De Iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pulverizați tigaia pătrată de 8 inci cu spray de gătit sau linia cu folie antiaderentă. Într-un castron mic, amestecați firimiturile, zahărul și untul topit până se sfărâmă. Apăsați în partea de jos a pan. Congelați 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Folie De Aluminiu
Tigaie
2
Între timp, într-un castron mediu, bateți amestecul de budincă, iaurtul și laptele cu mixerul electric la viteză mică aproximativ 1 minut până se omogenizează. Îndoiți în topping biciuit. Se amestecă bananele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Amestec De Budincă
Banane
Iaurt
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
3
Întindeți amestecul uniform peste crustă. Acoperiți și congelați cel puțin 3 ore sau până când sunt ferme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
4
Scoateți din congelator și lăsați să stea cu 10 până la 15 minute înainte de servire. Pentru pătrate, tăiați în 3 rânduri cu 3 rânduri. Acoperiți fiecare pătrat cu aproximativ 1 linguriță de topping de caramel. A se păstra acoperit în congelator.