Pui Shoyu
Puiul Shoyu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 314 calorii, 39G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 12 și costă $1.74 pe portie. Această rețetă este plăcută de 789 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați oregano, rădăcină de ghimbir, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Încercați Pui Shoyu, Pui Shoyu, și Pui Shoyu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună sosul de soia, zahărul brun, apa, usturoiul, ceapa, ghimbirul, ardeiul negru, oregano, fulgii de ardei roșu, ardeiul cayenne și ardeiul într-un vas mare de sticlă sau ceramică.
Adăugați coapsele de pui și aruncați pentru a acoperi uniform. Acoperiți vasul cu folie de plastic și marinați puiul la frigider cel puțin 1 oră.
Preîncălziți un grătar în aer liber la foc mediu și ungeți ușor grătarul.
Scoateți coapsele de pui din marinată. Aruncați marinada rămasă. Grătați coapsele de pui pe grătarul preîncălzit până când sunt fierte, aproximativ 15 minute pe fiecare parte.