Desert Cheesecake cu dovleac

Desert Cheesecake cu dovleac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Desert cu brânză cu dovleac. Această rețetă face 12 porții cu 265 de calorii, 4 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 72 de cenți per porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați ghimbir măcinat, firimituri de biscuiți Graham, nuci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 20%. Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum desertul cu prajitura cu brânză cu dovleac, desertul cu prajitura cu brânză cu dovleac și desertul cu banana cheesecake.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați nucile, firimiturile de biscuiți, zahărul și condimentele; se amestecă cu untul. Apăsați pe partea de jos a unui 10 inchi neuns. tava de tarta cu fund detasabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Baton De Bomboane Butterfinger , TocatBaton De Bomboane Butterfinger , Tocat
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
Zahăr Turbinado (brut Spălat).Zahăr Turbinado (brut Spălat).
1/4 Cap Romaine Sau Iceberg, Feliat Subțire1/4 Cap Romaine Sau Iceberg, Feliat Subțire
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
Dovleac, ConservatDovleac, Conservat
2
Pentru umplutură, într-un castron mare, bateți crema de brânză și zahărul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mandarine și Fistic Tocat, OpționalMandarine și Fistic Tocat, Opțional
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram De Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)1 Kilogram De Bame, Tocată (congelată Sau Proaspătă)
3
Adăugați ouăle; bateți la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas (la Conserva), Zdrobit Si ScursAnanas (la Conserva), Zdrobit Si Scurs
4
Adăugați dovleac și 1/4 linguriță de scorțișoară; bateți la viteză mică până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
Gingersnaps, OptionalGingersnaps, Optional
5
Se toarnă în crustă; se presara cu nuca si scortisoara ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
Curmale, Fără Sâmburi și TocateCurmale, Fără Sâmburi și Tocate
1-1/2 Cani Cheddar Maruntit Sau Branza Elvetiana1-1/2 Cani Cheddar Maruntit Sau Branza Elvetiana
6
Așezați tava pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii2 Roșii Prune Mici, Tăiate în 12 Felii
Zecină Tortilla De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albă, Sau Coji De Taco PreparateZecină Tortilla De Porumb De 5 Inci, De Preferință Albă, Sau Coji De Taco Preparate
7
Coaceți la 350° timp de 35-40 de minute sau până când centrul este aproape fixat. Se răcește pe un grătar timp de 1-1/2 ore. A se păstra la frigider.
Echipamente pe care le vei folosi
Carton RezistentCarton Rezistent
5 Linguri Cheddar Mărunțit5 Linguri Cheddar Mărunțit

Vin recomandat: Recolta Târzie Riesling, Lambrusco Dolce, Sauternes

Cheesecake în meniu? Încercați să combinați cu Late Harvest Riesling, Lambrusco Dolce și Sauternes. Vinurile albe de desert sunt o alegere sigură pentru cheesecake (fără ciocolată), dar un lambrusco dulce va fi atât de bun cu cheesecake-ul clasic cu căpșuni. Un vin pe care l-ați putea încerca este Bollinger Brut Special Cuvee. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista