Deliciul Fructelor Pufoase

Deliciul Fructelor Pufoase
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Fluffy Fruit Delight. O porție conține 99 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 16 și costă 47 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pachetul de uncie de gelatină de zmeură, sfaturi de ananas, topping de carton biciuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 22%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Fluffy Cranberry Delight, Deliciul Fructelor, și Deliciul Fructelor Congelate.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați toppingul bătut și gelatina. Se amestecă fructele. Se răcește până se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Pachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau CapsuniPachete Fiecare) Gelatina De Zmeura Sau Capsuni
Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)Lichior De Litchi (recomandat: Marca Soho)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și cu spumantul ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Villa Jolanda Moscato și Peach. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Villa Jolanda Moscato Și Peach
Culoare strălucitoare, galben-paie, destul de intensă și aromată. Un spumant delicios cu aromă de piersici, delicat și dulce. Perfect cu desert și mai ales cu produse de patiserie
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista