Delicioase prim coaste și au Jus

Delicioase prim coaste și au Jus
Delicioase prim coaste și au Jus este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 1 porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 618g de proteine, 1207g de grăsime, și un total de 13617 calorii. Pentru $ 94.22 pe portie, această rețetă acoperă 68% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un sos scump pentru ziua valentin. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 25 de minute. Dacă aveți cimbru, boabe de piper, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 64%. Rețete similare sunt Granola Delicioasă, Coaste Delicioase De Caise, și Bomboane De Ciocolată Delicioase Cu Nuci De Arțar.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Tăiați orice bucăți groase de grăsime densă și tare din friptură, dar lăsați zone mai mici de grăsime la locul lor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Într-un castron, amestecați 2 căni de bază de vită cu usturoi tocat și frecați amestecul cu generozitate pe toată friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Carne De VităCarne De Vită
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Presărați friptura cu 1/2 cană de cimbru proaspăt, 1/2 cană de oregano, boabele de piper negru și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Piper NegruBoabe De Piper Negru
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
SareSare
4
Așezați într-o tigaie de prăjire.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Prăjiți în cuptorul preîncălzit până când carnea a format o crustă brună și un termometru de carne citit rapid introdus în cea mai groasă parte a fripturii măsoară 135 grade F (57 grade C), pentru mediu-rar, aproximativ 3 ore. Dacă preferați carnea bine făcută, prăjiți încă 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți friptura din cuptor și lăsați să stea în timp ce faceți sosul. Temperatura cărnii va crește cu încă 10 grade pe măsură ce se odihnește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se toarnă apa într-o cratiță și se dizolvă 1 lingură de bază de vită în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
8
Se amestecă vinul roșu și se amestecă 1 linguriță de cimbru, 1 linguriță de oregano și praful de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Vin RoșuVin Roșu
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
CimbruCimbru
9
Adăugați bucățile de țelină, ceapă și morcov în sos. Aduceți amestecul la fierbere și gătiți, amestecând des, până când sosul se reduce la jumătate, 20 până la 30 de minute. Se strecoară sosul și se aruncă legumele înainte de a servi sosul cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
SosSos
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 25 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista