Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați deliciile de ghimbir-lămâie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 36 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 51 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir cristalizat, ou, melasă cu aromă ușoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, Gheață de lămâie-ghimbir în căni de lămâie, și Delicii De Nuci De Cireșe.
Instrucțiuni
1
Se incinge cuptorul la 375 F. intr-un bol mare, se amesteca ingredientele pentru prajituri pana se formeaza aluatul foarte moale (aluatul va fi lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Cuptor
2
Pe foile de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul cu o lingură de 1 lingură sau cu linguri la aproximativ 2 inci distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
4
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează.