Delicii De Ghimbir-Lămâie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați deliciile de ghimbir-lămâie. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 36 și costă 12 cenți pe porție. O porție conține 51 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 26 de gurmanzi și bucătari. Un amestec de ghimbir cristalizat, ou, melasă cu aromă ușoară și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Plăcintă cu bezea cu lămâie Meyer cu crustă de biscuiți cu lămâie de ghimbir, Gheață de lămâie-ghimbir în căni de lămâie, și Delicii De Nuci De Cireșe.
Instrucțiuni
Se incinge cuptorul la 375 F. intr-un bol mare, se amesteca ingredientele pentru prajituri pana se formeaza aluatul foarte moale (aluatul va fi lipicios).
Pe foile de fursecuri unsuroase, aruncați aluatul cu o lingură de 1 lingură sau cu linguri la aproximativ 2 inci distanță.
Coaceți 8 până la 10 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 2 minute; scoateți din foile de cookie la rafturile de răcire. Se răcește complet, aproximativ 30 de minute.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră, coaja de lămâie și sucul de lămâie până se omogenizează.
Răspândiți glazura pe cookie-uri.
Se presară cu ghimbir cristalizat.