Degete De Pui Cajun Cu Baie Rece Cuke

Nevoie de o curs principal fără gluten și primal? Degetele de pui Cajun cu baie rece Cuke ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 56G de proteine, 30g de grăsime, și un total de 551 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,8 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de frecare de condimente cajun, ulei de măsline, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Acesta este adus la tine de recipes.prevention.com. luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Rețete similare includ Cool Ranch Doritos Degete De Pui, Cajun BBQ Cheddar degete de pui, și Degete de pui Cajun cu Ketchup picant.
Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc
Albarino, rossimbroxvine și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Atlantis Albarino cu un rating de 4, 9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Atlantis Albarino]()
Atlantis Albarino
Culoare elegantă galben-lămâie, curată și lucioasă. Este un vin foarte intens pe nas, cu arome persistente de calitate, amintind de mere verzi și fructe tropicale, cum ar fi ananasul. La gust, este lung și persistent, cu o aciditate perfectă care se potrivește cu corpul său, făcându-l un vin foarte plăcut, plin de senzații. Acest vin încântător de crocant și răcoritor este recoltat manual în cutii mici de plastic. Strugurii sunt selectați și presați. Odată ce mustul este obținut, începe un proces de fermentare alcoolică, care se desfășoară în cuve din oțel inoxidabil la o temperatură de 64 de grade Fahrenheit. După perioada de fermentare, se efectuează o rafturi pentru separarea drojdiei; ulterior suferă o stabilizare la rece, este filtrată și apoi îmbuteliată în cele din urmă.