Deer Bologna
Cerb Bologna ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care il cautati. O porție conține 273 calorii, 33g de proteine, și 11g de grăsime. Această rețetă servește 120 și costă 3,3 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Dacă aveți glutamat monosodic, piper măcinat grosier, fulgi de piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bologna Afumată, Un Sandwich Bologna Mai Bun, și Cel mai bun cerb cârnați veți mânca vreodată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună amestecul de întărire, zahărul, MSG, buzduganul, muștarul, ardeiul măcinat, fulgii de piper și praful de usturoi.
Presărați peste vânat într-o cadă mare de amestecare.
Se amestecă condimentele în carne, apoi se toarnă fumul lichid.
Se amestecă împreună cu mâna timp de câteva minute până se combină foarte bine.
Se pune într-un recipient nereactiv (din sticlă sau plastic), se acoperă și se dă la frigider timp de 24 de ore. Pregătiți carcasele conform notei de mai jos, lăsați să se înmoaie peste noapte.
Pentru a umple, tăiați o bucată de carcasă de 2 picioare (60 de centimetri), prindeți apa și legați un nod la un capăt. Folosind o umplutură de cârnați sau o pâlnie mare, umpleți carcasa până la 4 inci de la capăt. Legați capătul deschis aproape de carne, astfel încât bologna să fie fermă. Legați cele două capete împreună pentru a forma un cerc. Repetați cu carcasele rămase și bologna.
Preîncălziți cuptorul la 225 grade F (110 grade C).
Coaceți bologna în cuptorul preîncălzit până când ating o temperatură internă de 180 grade F (82 grade C), aproximativ 2 ore. Odată gătit, lăsați să se răcească și refrigerați până la rece. Bologna poate fi ținută bine învelită în congelator. Pentru a servi, tăiați carcasa pe lungime, apoi feliați bologna în felii subțiri. Cojiți carcasa de pe feliile de bologna și aruncați-o înainte de a mânca.