Deep-South creveți și languste tocană

Deep-South creveți și languste tocană
Deep-Sud creveți și languste tocană necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 318 calorii, 31g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Pentru $2.92 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cheddar, busuioc, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Deep South Stew, Deep South creveți și cârnați, și Deep South Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 4 căni de apă la fiert într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
La o pungă de plastic de 1 galon adăugați boia de ardei, cimbru măcinat, sare, piper negru măcinat, busuioc și praf de chili și agitați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru ServireTortile Calde De Porumb Sau Orez Alb, Pentru Servire
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cimbru MăcinatCimbru Măcinat
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
3
Adăugați langustele și creveții în pungă în loturi și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
4
Adăugați langustele și creveții puțin câte puțin în apa clocotită, pentru a nu opri fierberea și lăsați să gătească până când este roz și langustele sunt ondulate. Pe măsură ce sunt gătite, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta langustele și creveții pe un platou și puneți-le deoparte până când sunt suficient de reci pentru a le manipula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
5
Scoateți cojile din languste și creveți și adăugați cojile înapoi în vasul cu lichid de gătit și lăsați să se reducă cu două treimi. (Cojile de languste sunt îndepărtate prin crăparea cozii cu ambele mâini și forțând-o înapoi prin curba cozii.) Rezervați carnea de languste și creveți până când este nevoie. Când este redus, strecurați lichidul de gătit într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
1
Într-o altă cratiță, combinați usturoiul, ceapa, frunza de dafin, nucșoara, dacă folosiți, și untul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați făină pentru a face un roux și lăsați-l să gătească până la blond, apoi începeți să bateți în lapte. În vasul cu lichid de gătit cu fructe de mare reduse, bateți brânzeturile Cheddar și Gruyere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii Prăjiți Mărunțiți Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, ScursArdei Roșii Prăjiți Mărunțiți Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
GruyereGruyere
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Adăugați acest lucru în amestecul de lapte și fierbeți timp de 15 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
4
Scoateți cratița de pe foc, condimentați sosul, după gust, cu piper alb și sare, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Scoateți și aruncați frunza de dafin. Puneți imediat o foaie de folie de plastic deasupra sosului pentru a preveni formarea unei piele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
7
Faceți un topping adăugând pesmet, frunze de pătrunjel, parmezan, Cheddar, condimente Cajun, hrean și ouă fierte tari într-un bol mic și combinând cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turte De VițelTurte De Vițel
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
HreanHrean
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
Ardei Roșii Prăjiți Mărunțiți Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, ScursArdei Roșii Prăjiți Mărunțiți Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Îndoiți langustele și creveții în sos puțin câte puțin, astfel încât să puteți controla cantitatea de sos până la cantitatea de fructe de mare. (Nu te simți obligat să folosești tot sosul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
LangusteLanguste
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele6 (6 Uncii) Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
9
Întindeți amestecul într-o farfurie de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
10
Se presară cu toppingul și se încălzește aproximativ 5 minute la cuptor până când toppingul se rumeneste.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
11
Serviți stilul familiei, garnisit cu crengute de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)

Ingrediente

1Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)Pungă de 16 uncii Legume mixte proaspete/congelate (morcov/porumb/fasole verde/mazăre)11 kilogram de dovlecel,Irvine Condimente Cajun CondimenteIrvine Condimente Cajun Condimente1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriCheddar rasCheddar ras2(iarnă)Cheddar rasCheddar ras11 kilogram de dovlecel,1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire1 linguriță de oregano uscat, plus mai mult pentru stropire454Nuci de orice fel (tocate)languste, clătite bine în mai multe schimbări de apă rece și evisceratelanguste, clătite bine în mai multe schimbări de apă rece și eviscerate11 kilogram de dovlecel,busuioc uscat, măcinat într-o pulbere cu mortar și pistilbusuioc uscat, măcinat într-o pulbere cu mortar și pistil2(poate fi sau trece)cimbru uscat, măcinat într-o pulbere cu mortar și pistilcimbru uscat, măcinat într-o pulbere cu mortar și pistil4ouă fierte tari, decojite cât sunt încă calde și tocateouă fierte tari, decojite cât sunt încă calde și tocate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)făină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze proaspete de pătrunjel tocate mărunt (de la aproximativ 3 crenguțe mari)frunze proaspete de pătrunjel tocate mărunt (de la aproximativ 3 crenguțe mari)1cuișoare mariusturoi, ușor zdrobit cu partea unei lame de cuțit și tocatusturoi, ușor zdrobit cu partea unei lame de cuțit și tocat0(poate fi sau trece)nucșoară măcinată, opționalnucșoară măcinată, opțional11 kilogram de dovlecel,Tortile calde de porumb sau orez alb, pentru servireTortile calde de porumb sau orez alb, pentru servire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriGruyere rasăGruyere rasă2(poate fi sau trece)hrean preparathrean preparat2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal, pentru periere și prăjireUlei vegetal, pentru periere și prăjire1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiripesmet pankopesmet panko2(poate fi sau trece)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2(iarnă)parmezan rasparmezan ras2(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare, dacă este necesarSare, dacă este necesar4la 6 scallions, alb și piese de licitație verde numaila 6 scallions, alb și piese de licitație verde numai454Nuci de orice fel (tocate)(31 la 40 Dimensiune) creveți, deveined(31 la 40 Dimensiune) creveți, deveined1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)unt nesăratunt nesărat6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPiper albPiper alb

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru creveți. Aceste vinuri albe clare funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Un vin pe care l-ai putea încerca este Esperto Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 10 dolari.
Esperto Pinot Grigio
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Revista