Decupaje Cu Fudge Caramel
Caramel Fudge decupaje este un fără gluten și vegetarian rețetă cu 5 porții. Acest desert are 627 calorii, 6g de proteine, și 23g de grăsime per portie. Pentru 90 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de unt, lapte, alune jupuite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Caramel Fudge Cheesecake, Caramel Dovleac Fudge, și Caramel S ' mores Fudge pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aliniați o tigaie pătrată de 9 " cu folie de aluminiu, permițând foliei să se extindă peste marginile tigaiei. Folie de unt, și se lasă deoparte.
Interiorul untului unei cratițe grele de 3 litri.
Combinați zahărul și cacao în cratiță, amestecând bine. Se amestecă laptele și siropul de porumb. Se aduce la fierbere la foc mediu-mic, amestecând ușor și constant cu o lingură de lemn, până când zahărul se dizolvă (6 până la 8 minute).
Adăugați 1/4 cană de unt, amestecând până se topește untul. Acoperiți și fierbeți 3 minute la foc mediu.
Descoperiți și gătiți, fără agitare, până când termometrul candy înregistrează 238 (aproximativ 14 minute).
Adăugați restul de 2 linguri de unt, caramelele tocate, nucile și vanilia. Nu amestecați.
Lăsați amestecul să se răcească la 130 (aproximativ 25 de minute).
Bateți fudge cu mâna cu o lingură de lemn până se îngroașă și începe să-și piardă luciul (10 minute). Răspândiți rapid fudge în tigaia pregătită; lăsați să se răcească (aproximativ 3 ore). Ridicați fudge netăiat din tigaie cu folie; aruncați folia și așezați fudge pe o tăietură.
Se taie formele dorite, folosind 2 "tăietori cookie, sau se taie fudge în 1 1/2" pătrate.