De Pe Cârlig Sandwich Cu Pește Prăjit

De Pe Cârlig Sandwich Cu Pește Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul Cu Pește prăjit. Această rețetă face 31 de porții cu 363 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Dacă aveți la îndemână baghetă, gust, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Încercați De pe cârlig sandwich cu pește prăjit, Sandwich Cu Pește Prăjit, și Sandwich Cu Pește Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face Remoulade:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
2
Așezați toate ingredientele într-un amestec, dar maioneza și pulsați împreună pentru un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
3
Se toarnă în castron și se adaugă maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se amestecă împreună.Se răcește în frigider până când este gata să serve.To Asigurați-fructe de mare condimente:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
5
Se amestecă toate împreună în borcan, se amestecă. Păstrați bine acoperit container.To face sandwich de pește:.Preîncălziți uleiul în tigaie.Spălați fileurile și uscați-le cu un prosop. Presărați ușor cu condimente de fructe de mare pe ambele sides.In 3 boluri separate, Așezați făina amestecată cu 3 linguri condimente de fructe de mare. panko și 3 ouă bătute.Dragați fileurile în făină, ou și apoi panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pește în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Subţire-Subţire-
7
Scoateți pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
8
Întindeți sosul remoulade pe ambele părți ale pâinii prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
9
Puneți niște romaine pe fund, apoi deasupra cu pește, roșii feliate, ceapă roșie și puțin mai multă romaine deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Adăugați porțiunea superioară de pâine pentru a face un sandwich. Repetați cu sandvișurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)

Ingrediente

2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 cană de stafide aurii, măcinate grosier1 cană de stafide aurii, măcinate grosier2Crustă: firimituri de biscuiți graham1 cană de stafide aurii, măcinate grosier1 cană de stafide aurii, măcinate grosier1pinchcayenne (opțional)cayenne (opțional)0cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de țelinăsemințe de țelină0cp. legume (de exemplu, spanac)semințe de țelinăsemințe de țelină2Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon2Crustă: firimituri de biscuiți grahamMuștar DijonMuștar Dijon3ouă, bătuteouă, bătute3ouă bătuteouă bătute1cp. legume (de exemplu, spanac)sos de peștesos de pește1cp. legume (de exemplu, spanac)sos de peștesos de pește1kilogramefileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)fileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)1kilogramefileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)fileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1lingura. otet de vin rosuBaghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)Baghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)1lingura. otet de vin rosuBaghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)Baghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)2cp. legume (de exemplu, spanac)frunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)frunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)2cp. legume (de exemplu, spanac)frunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)frunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)31puțin dovlecel tocatpiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplut2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite1Oreos dublu umplut2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite31puțin dovlecel tocatSos RemouladeSos Remoulade1lămâie, suc delămâie, suc de1lămâie, suc delămâie, suc de3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare4 lingurițe de pudră de gelatină din merișoare31puțin dovlecel tocatulei de măsline, pentru prăjitulei de măsline, pentru prăjit31puțin dovlecel tocatulei de măsline, pentru prăjitulei de măsline, pentru prăjit1parmezan rasumărumăr1parmezan rasumărumăr4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpanko (sau pesmet obișnuit)panko (sau pesmet obișnuit)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet panko (sau pesmet obișnuit)pesmet panko (sau pesmet obișnuit)2cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2cp. legume (de exemplu, spanac)lichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1cp. legume (de exemplu, spanac)napi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch1cp. legume (de exemplu, spanac)napi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inchnapi, curățați și feliați cu grosimea de 1/8 inch1Oreos dublu umplutgust fierbinte (Amish sau Indian)gust fierbinte (Amish sau Indian)1Oreos dublu umplutgust fierbinte (Amish sau Indian)gust fierbinte (Amish sau Indian)1miciceapa rosie, feliata subtireceapa rosie, feliata subtire8frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)8frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)0cp. legume (de exemplu, spanac)carne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată0cp. legume (de exemplu, spanac)carne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată0cp. legume (de exemplu, spanac)Varză Savoy sau Napa, tăiată în fâșii groase de 2,5 cmVarză Savoy sau Napa, tăiată în fâșii groase de 2,5 cm0cp. legume (de exemplu, spanac)Varză Savoy sau Napa, tăiată în fâșii groase de 2,5 cmVarză Savoy sau Napa, tăiată în fâșii groase de 2,5 cm1parmezan ras1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala1parmezan ras1/2 cană de vin dulce Marsala1/2 cană de vin dulce Marsala3Crustă: firimituri de biscuiți grahamcondimente de fructe de mare, plus mai mult pentru stropire (reteta de mai jos)condimente de fructe de mare, plus mai mult pentru stropire (reteta de mai jos)31puțin dovlecel tocatCondimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare1parmezan ras1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt1parmezan ras1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt122 linguri butte topit12 roșii, felii12 roșii, felii122 linguri butte topit12 roșii, felii12 roșii, felii2cp. legume (de exemplu, spanac)Sos WorcestershireSos Worcestershire2cp. legume (de exemplu, spanac)Sos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În31 m.
Porții31
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista