De Pe Cârlig Sandwich Cu Pește Prăjit

De Pe Cârlig Sandwich Cu Pește Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sandvișul Cu Pește prăjit. Această rețetă face 31 de porții cu 363 calorii, 15g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Recipezaar. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 31 minute. Dacă aveți la îndemână baghetă, gust, sos fierbinte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 48%. Încercați De pe cârlig sandwich cu pește prăjit, Sandwich Cu Pește Prăjit, și Sandwich Cu Pește Prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face Remoulade:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RemouladeRemoulade
2
Așezați toate ingredientele într-un amestec, dar maioneza și pulsați împreună pentru un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
3
Se toarnă în castron și se adaugă maioneză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă împreună.Se răcește în frigider până când este gata să serve.To Asigurați-fructe de mare condimente:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
5
Se amestecă toate împreună în borcan, se amestecă. Păstrați bine acoperit container.To face sandwich de pește:.Preîncălziți uleiul în tigaie.Spălați fileurile și uscați-le cu un prosop. Presărați ușor cu condimente de fructe de mare pe ambele sides.In 3 boluri separate, Așezați făina amestecată cu 3 linguri condimente de fructe de mare. panko și 3 ouă bătute.Dragați fileurile în făină, ou și apoi panko.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene1,3 Kg Creveți Medii, Cu Coadă, Fără Cochilie și Fără Vene
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pesmet Panko Sau Făină MatzoPesmet Panko Sau Făină Matzo
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați pește în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Scoateți pentru a se scurge pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Întindeți sosul remoulade pe ambele părți ale pâinii prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere
9
Puneți niște romaine pe fund, apoi deasupra cu pește, roșii feliate, ceapă roșie și puțin mai multă romaine deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate12 Măsline Umplute Cu Piment, Tocate
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
10
Adăugați porțiunea superioară de pâine pentru a face un sandwich. Repetați cu sandvișurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Bere1-1/2 Căni De Bere

Ingrediente

23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cm3 linguri muștar, de preferat Dijon3 linguri muștar, de preferat Dijon1pinchcayenne (opțional)cayenne (opțional)0Bucăți de caramele Heath Barsemințe de țelinăsemințe de țelină0Bucăți de caramele Heath Barsemințe de țelinăsemințe de țelină23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmMuștar DijonMuștar Dijon3ouă, bătuteouă, bătute3ouă bătuteouă bătute1Bucăți de caramele Heath Barsos de peștesos de pește1Bucăți de caramele Heath Barsos de peștesos de pește1kilogramefileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)fileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)1kilogramefileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)fileuri proaspete de cambulă (sau alt pește alb)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilfăină universalăfăină universală1lingura. otet de vin rosuBaghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)Baghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)1lingura. otet de vin rosuBaghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)Baghetă franceză, tăiată în 4 porții (sau folosiți pâine sau chifle)2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)frunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)2Bucăți de caramele Heath Barfrunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)frunze proaspete de tarhon tocate (sau 1/4 linguriță. uscate)31creveți și cu venepiper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat1Oreos dublu umplut2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite1Oreos dublu umplut2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite2 linguri plus 1/2 cană apă, împărțite31creveți și cu veneSos RemouladeSos Remoulade1lămâie, suc delămâie, suc de1lămâie, suc delămâie, suc de3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo3551 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo2 ardei chipotle mari in sos adobo, tocati marunt, plus 2 linguri sos adobo31creveți și cu veneulei de măsline, pentru prăjitulei de măsline, pentru prăjit31creveți și cu veneulei de măsline, pentru prăjitulei de măsline, pentru prăjit12 lingurițe de pudră de usturoiumărumăr12 lingurițe de pudră de usturoiumărumăr4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpanko (sau pesmet obișnuit)panko (sau pesmet obișnuit)4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilpesmet panko (sau pesmet obișnuit)pesmet panko (sau pesmet obișnuit)2Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă2Bucăți de caramele Heath Barlichid-uncii de apă proaspătălichid-uncii de apă proaspătă1Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1Bucăți de caramele Heath Bar1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1 mușchi sau spată de porc dezosată, cu o crestătură adâncă în partea de sus (aproximativ 2,3 kg)1Oreos dublu umplutgust fierbinte (Amish sau Indian)gust fierbinte (Amish sau Indian)1Oreos dublu umplutgust fierbinte (Amish sau Indian)gust fierbinte (Amish sau Indian)1miciceapa rosie, feliata subtireceapa rosie, feliata subtire8frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)8frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)frunze de romaine, feliate subțire (chiffonade)0Bucăți de caramele Heath Barcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată0Bucăți de caramele Heath Barcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosatăcarne de oaie dezosată, tăiată în cuburi de 7-10 cm - sau înlocuiți cu spată de miel dezosată0Bucăți de caramele Heath Bar1/2 crenguță rozmarin1/2 crenguță rozmarin0Bucăți de caramele Heath Bar1/2 crenguță rozmarin1/2 crenguță rozmarin12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă12 lingurițe de pudră de usturoipâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustăpâine de o zi tăiată cuburi (cuburi de 1,2 cm), fără crustă33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmcondimente de fructe de mare, plus mai mult pentru stropire (reteta de mai jos)condimente de fructe de mare, plus mai mult pentru stropire (reteta de mai jos)31creveți și cu veneCondimente De Fructe De MareCondimente De Fructe De Mare12 lingurițe de pudră de usturoi1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt12 lingurițe de pudră de usturoi1/2 varză creață feliată mărunt1/2 varză creață feliată mărunt122 linguri butte topit12 roșii, felii12 roșii, felii122 linguri butte topit12 roșii, felii12 roșii, felii2Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire2Bucăți de caramele Heath BarSos WorcestershireSos Worcestershire

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Skyfall Pinot Gris cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Skyfall Pinot Gris
Skyfall Pinot Gris
Paie palidă de culoare cu note de mango, floare de citrice și banană în nas. Pe palat, un amestec de fructe tropicale se desfășoară în arome de mandarină, mango, grapefruit și banane. Aceste note tropicale continuă pe tot parcursul finisajului lung și persistent.
DificultateExpert
Gata În31 m.
Porții31
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista