De lamaie Crema de zahar ars cu fructe de Padure Proaspete
Lemon Crincormme Brincormull cu fructe de padure proaspete ar putea fi doar felul de mâncare pe care îl căutați. O porție conține 481 calorii, 5g de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,78 USD pe porție. Un amestec de frișcă, zahăr, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați De lamaie Crema de zahar ars cu fructe de Padure, Lavanda Crema de zahar ars cu Afine Proaspete, și Cremă de ciocolată albă Brulee cu căpșuni {Creme Brulee Kit Giveaway} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 buc. F. Aranjați opt căni de cremă de 3/4 cană sau ramekins în tigaie metalică de 13x9x2 inci.
Combinați smântâna și coaja de lămâie într-o cratiță mică grea și aduceți la foc mic.
Bateti zaharul si galbenusurile intr-un bol mare pana se ingroasa, aproximativ 3 minute. Treceți treptat în amestecul de cremă fierbinte, apoi vanilie și sare.
Lăsați să stea 10 minute. Se strecoară crema, apoi se împarte între cupe.
Se toarnă suficientă apă fierbinte în tava de copt pentru a ajunge la jumătatea părților cupelor.
Coaceți cremele până când sunt așezate în centru, aproximativ 55 de minute.
Îndepărtați cremele din Baia de apă; răciți neacoperit până când este ferm, cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider.)
Așezați căni de cremă pe foaia de copt. Se strecoară zahărul brun prin sită mică pe cremă, împărțind în mod egal. Se fierbe până se topește zahărul și se rumenesc, aproximativ 2 minute. Se răcește până când toppingul este tare și crocant, cel puțin 1 oră și până la 2 ore.
Combinați zmeura și lichiorul în castron.
Lăsați să stea la temperatura camerei cel puțin 15 minute și până la 1 oră. Lingură amestec de fructe de pădure deasupra cremelor.