De Bază Pull-Apart Challah

De Bază Pull-Apart Challah
De bază Pull-Apart Challah ar putea fi doar Evrei rețeta pe care o căutați. Această rețetă fără lactate și vegetariană servește 30 și costă 92 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 424 calorii. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Un amestec de drojdie activă, zahăr granulat, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Challah, Challah, și Challah pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înflorește drojdia: dizolvă drojdia și 3 linguri de zahăr în 2 căni de apă caldă într-un castron mediu; pune deoparte să înflorească. Dacă drojdia nu înflorește după 5 minute, aruncați amestecul și începeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați sarea, făina și restul de 2 căni de zahăr împreună într-un castron foarte mare și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați cele 4 gălbenușuri de ou. Faceți o fântână la mijloc și adăugați amestecul de drojdie și restul de 4 căni de apă. Începeți să frământați împreună; adăugați 1/2 cană ulei de canola. Frământați timp de 10 minute, adăugând 1/2 cană de ulei de canola, o cantitate mică la un moment dat, pentru a crea un aluat funcțional. Aluatul va deveni o masă coezivă, dar va fi puțin lipicios. Frecați puțin din restul de 1/4 cană de ulei de canola deasupra și părțile laterale ale aluatului. Acoperiți ușor aluatul cu un prosop de bucătărie și așezați vasul într-un loc cald timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CanolaUlei De Canola
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
AluatAluat
ApăApă
DrojdieDrojdie
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
4
După 15 minute, aluatul se va relaxa puțin și ar trebui să fie mai ușor de lucrat. Ungeți ușor mâinile și frământați din nou aluatul până când este neted și satinat, 2 până la 3 minute. Frecați puțin ulei deasupra și părțile laterale ale aluatului. Acoperiți cu un prosop de bucătărie și așezați vasul într-o pungă de gunoi medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
5
Așezați capătul deschis liber sub vas pentru a prinde aerul.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați aluatul să crească într-un colț cald și întunecat al bucătăriei dvs. până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Descoperă aluatul. Cu mâinile ușor unse, bateți aluatul în jos pentru a elibera aer. Acoperiți din nou cu punga, ascunsă sub ea și lăsați să crească timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
PunchPunch
8
Împărțiți aluatul în cinci părți egale, aproximativ 2 kilograme fiecare. Preîncălziți cuptorul la 375 buc. F. Pulverizați cinci Tigăi rotunde de 9 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Așezați o bucată de aluat pe o suprafață netedă de lucru. Strângeți orice bule de aer din aluat și rotiți-le într-o frânghie de 12 inci. Dacă aluatul se lipeste, pulverizați ușor suprafața de lucru cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
RolaRola
10
Tăiați frânghia în opt bucăți egale.
11
Rotiți fiecare piesă într-o minge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
12
Așezați o bilă în centrul tigaiei pregătite și înconjurați-o cu bilele rămase. Repetați cu bucățile rămase de aluat, astfel încât să aveți cinci tigăi de challah. Acoperiți ușor fiecare tigaie cu un prosop de bucătărie sau folie de plastic și lăsați să crească 15 minute. (Dacă nu puteți încadra toate tigăile în cuptor simultan și doriți ca challah-urile dvs. să fie cât mai frumoase posibil, modelați aluatul rămas în timp ce prima rundă de challahs sunt în cuptor, astfel încât să nu vadă creșterea prea mult mai mult de 15 minute înainte de coacere.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChallahChallah
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
TigaieTigaie
13
Bateți albușurile cu 1 linguriță de apă într-un castron mic și periați challah-urile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Presărați fiecare cu semințe de susan sau Mac sau o combinație a celor două.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De MacSemințe De Mac
Semințe De SusanSemințe De Susan
15
Coaceți timp de 10 minute. Reduceți temperatura la 350 F și coaceți până când blaturile devin maro auriu închis, cu 35 până la 45 de minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Lăsați să se răcească cu 15 minute înainte de a servi cald sau răciți complet pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
17
Retipărit cu permisiunea de la Joy of Kosher: rețete rapide și proaspete de familie de Jamie Geller, 8013 Simon and Schuster, Inc.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
OcaziiHanukkah
Revista