Daube de porc

Daube de porc
Daube de carne de porc ar putea fi doar fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetarian rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 2171 calorii, 122G de proteine, și 61G de grăsime. Pentru $16.35 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Mergeți la magazin și ridicați mentă, roșii prune, căței de usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 3 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Daube a la Provencale, Lamb Daube, și Carne De Vită Daube.

Instrucțiuni

1
Combinați toate ingredientele pentru marinată într-o caserolă mare cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
2
Încălziți uleiul de floarea soarelui într-o tigaie mare pe bază de greu până când fumați practic și prăjiți carnea de porc până se rumenesc peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați carnea de porc la marinadă și lăsați să se marineze în frigider timp de 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
4
A doua zi, încălziți cuptorul la 180C / ventilator 160C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
5
Scoateți carnea de porc din marinată și lăsați-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
6
Așezați marinada peste o flacără mare și aduceți la fierbere. Se fierbe timp de 15 minute, îndepărtând orice spumă de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
7
Se adaugă bulionul și se aduce înapoi la fierbere, apoi se adaugă carnea. Puneți capacul sau acoperiți bine caserola cu folie și puneți-o în cuptor pentru a găti timp de 3 ore întorcând carnea la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Rulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 InchRulouri Moi, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
8
Ridicați carnea de porc și păstrați undeva cald. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită fină într-o tigaie curată. Aduceți la fierbere, apoi fierbeți pentru a reduce timp de aproximativ 15-20 de minute. Verificați condimentul înainte de a servi cu sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 3 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista