Dash ' s Donair
Dash ' s Donair ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 563 calorii, 26g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Toțiretetele au 1459 de fani. Dacă aveți la îndemână piper cayenne, piper măcinat, praf de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până lapte evaporat ai putea urma acest curs principal cu Milkshake De Avocado ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pizza Albă De Miel Donair, Gulaș într-o liniuță, și dash și bella pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Într-o ceașcă sau castron mic, amestecați împreună sarea, oregano, făina, piperul negru, condimentul Italian, praful de usturoi, pudra de ceapă și piperul de cayenne.
Așezați carnea de vită măcinată într-un castron mare și folosiți-vă mâinile pentru a amesteca amestecul de condimente. Dacă doriți textura netedă a cărnii pe care o vedeți într-un adevărat magazin donair, trebuie să faceți acest lucru într-un bol de amestecare din oțel și pe o suprafață robustă. Ridicați carnea și aruncați-o cu forța de aproximativ 20 de ori, frământând-o după fiecare aruncare. Acest lucru ajută, de asemenea, carnea să se țină mai bine atunci când o feliați.
Formați carnea într-o pâine și așezați-o pe o tigaie pentru broiler. Dacă nu aveți una, o foaie de copt va face.
Coaceți timp de 1 oră și 15 minute în cuptorul preîncălzit, întorcând pâinea aproximativ la jumătate. Acest lucru va asigura chiar și gătitul.
Serviți sau lăsați carnea să se răcească înainte de feliere și reîncălzire.
Pentru a face sosul donair, amestecați împreună laptele evaporat, zahărul și praful de usturoi într-un bol mediu. Treceți treptat în oțetul alb, adăugând 1 linguriță la un moment dat, până când se îngroașă la consistența dorită.