Das Pear Ananas Strudel
Das pere ananas Strudel ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $1.17 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 440 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime per portie. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, rom, unt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de uimitor. Rețete similare sunt Pear Strudel, Strudel Cu Carne De Pere, și Strudel Perfect De Pere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Într-o tigaie medie la foc mediu, topiți 4 linguri de unt, adăugați ghimbir și gătiți timp de 1 minut.
Adăugați zahăr brun, scorțișoară și nucșoară.
Lăsați să gătească 2 minute, apoi adăugați fructe, amestecând ușor pentru a combina.
Lăsați să gătească la foc mediu pentru a carameliza ușor, aproximativ 6 până la 8 minute.
Scoateți fructele din tigaie, rezervați sosul în tigaie.
Lăsați fructele să se răcească la temperatura camerei.
Așezați aluatul de patiserie cu puf pe foaia de copt.
Întindeți fructele pe aluatul de patiserie cu puf, lăsând o margine de 2 inci peste tot. Cu capătul lung cel mai apropiat de dvs., pliați aluatul în treimi, apoi repetați terminarea cu cusătura în jos. Prindeți capetele scurte închise.
Ungeți cu gălbenușul de ou.
Coaceți până se rumenesc și crocant, aproximativ 20 până la 25 de minute. În timp ce coaceți, încălziți sosul rămas la foc mediu, fortificați cu rom și 2 linguri de unt. Pentru a servi, scoateți strudelul din cuptor și feliați imediat în 6 bucăți.
Stropiți o parte din sos pe farfurii de desert.
Așezați felia de strudel deasupra și praful cu zahăr pudră.